Scoala de business

Incepand cu luna iunie 2017, Parenting Ads a deschis seria de workshopuri dedicate managerilor, antreprenorilor care activeaza pe nisa de parenting si  bloggerilor/ jurnalistilor de parenting – Parenting Business School. Atelierele sunt deschise tuturor celor ce sunt in cautare de informatii concrete, complete, livrate de traineri cu experienta si aplicabile de a doua zi, in marketing digital si native advertising.

Urmatorul atelier

Time is TBD
Libraria Humanitas de la Cismigiu
Leadership & Change Management
Share

Testimoniale

Cui se adreseaza aceste ateliere?

Parenting Business School se adreseaza bloggerilor, redactorilor si antreprenorilor care activeaza pe nisa de parenting. Astfel, atelierele sunt de interes pentru tine daca:

>>  detii/ promovezi un business pe zona de parenting sau pur si simplu iti place sa inveti lucruri noi  despre zona de marketing digital, PR, social media si native advertising pe acest segment;

>>  vrei sa iti imbunatatesti abilitatile de lider, sa devii adaptabil si mai deschis la schimbare;

>>  vrei sa inveti sa iti setezi obiective realiste, sa le urmaresti si sa le atingi mult mai eficient;

>>  vrei sa devii mai motivat si sa inveti cum si in ce masura ii poti motiva pe cei din jurul tau;

>>  scrii constant, observi ca cititorii/ clientii tai apreciaza continutul pe blog/site  dar cu toate acestea rezultatele intarzie sa apara atunci cand vorbim de trafic, engagement si vanzari;

 

>>  ai vrea sa stii cum arata comunitatea ta sub lupa - ce mananca, cand mananca si mai ales cu cine; de ce nu i-ai servi mai des felul ei preferat?

>>  esti doritor de networking, vrei sa cunosti alti bloggeri sau antreprenori din industrie;

>>  vrei sa devii relevant, sa te cunoasca lumea mai bine si sa te aprecieze pentru ce si cum scrii; sa iti cunoasca business-ul si sa iti monetizezi mult mai usor produsele/ serviciile;

>>  esti in cautare de informatii concrete, complete, livrate de traineri cu experienta si aplicabile de a doua zi;

Geta Roman, Redactor Şef Adjunct @Totul despre Mame

Pentru mine, atelierul de Google Analytics a fost foarte util si a facut lumina in aspecte care mi se pareau cam tehnice. Am prins curaj sa intru si sa analizez datele si sa ma folosesc de ele pentru a face eficientizari, mai ales unde lucrurile sunt usor de rezolvat.

Dragos Smer, Owner

@Maveriks

Oricine investeşte in educatie merita clar felicitat si aici este cazul atat Parenting Ads pentru organizare si initiativa dar si participantilor care au fost foarte deschisi in a impartasi din experientele anterioare si pentru a invata lucruri noi.

Ana Maria Mitrus, blogger @Meseriadeparinte.ro

Cursul a fost structurat foarte complex, am inteles tot ce s-a discutat la cursul de Editare Video. Am citit foarte mult pe aceasta tema insa trebuie sa recunosc faptul ca e un subiect foarte greu. Cred ca e mult de invatat si e nevoie de multa practica pentru a putea folosi toolurile video asa cum ne dorim.

Vei invata

Cum sa iti promovezi eficient continutul online astfel incat sa fie citit de cati mai multi utilizatori sau sa genereze vanzari. Cum sa utilizezi tool-urile de masurare a audientei. Cum sa spui o poveste astfel incat continutul/ produsul/ serviciul  tau sa devina viral. Cum sa fii autentic. Cat de important este brandingul pentru tine si pentru business-ul tau. Ce merge si ce nu merge in Social Media. Cum sa iti structurezi un discurs/ prezentarea business-ului. Cum sa iti manageriezi eficient proiectele si cum sa aloci resursele. Cum sa generezi continut de calitate pentru social media si mediul digital. Cum sa manageriezi feeback-ul negativ venit din partea comunitatii, a clientilor sau a colaboratorilor.

 

 

Contact

 Adresa. Str. Amman, nr. 14, et. 2, ap.2, Bucuresti

Tel. 0724 169 290

  • Black Instagram Icon